Műanyag ablakcsere árak

 1. Budapesti ablakos
 2. Műanyag ablak
 3. Műanyag ablakcsere árak
Műanyag ablakcsere árak Műanyag ablakcsere árak

Műanyag ablakcsere árak

Műanyag ablakcsere árakról telefonos ügyfélszolgálatukon tudunk bőven felvilágosítást adni.

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező műanyag ablakokat kínálunk, amelyeket az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján gyártjuk le 2-4 hét alatt. Alapvetően két, egymástól jól elkülöníthető ablaktípus közül választhat: fix üvegezésű és a hagyományos bukó-nyíló műanyag ablak. Természetesen a nyíló-bukó ablak rendelhető csak nyíló vagy csak bukó működtetéssel is. Ha már tudja, hogy milyen ablakra lenne szüksége, akkor érdemes elgondolkodni, hogy milyen ablakprofillal szeretné. Az ablakprofilok közötti legszembetűnő különbség a légkamrák száma és kialakítása. Ezek a légkamrák biztosítják a kiváló hő- és hangszigetelését új ablakának. Íves ablakok legyártását is vállaljuk.

Prémium minőségű ablakprofilok

A műanyag ablakok közül a legegyszerűbb és egyben a legolcsóbb szerkezet a fix üvegezésű műanyag ablak. Nincs ablak szárny, nincs vasalat és keskenyebb tokszerkezettel készül. A tokkeretbe közvetlenül van rögzítve az üvegezés. Ideális választás olyan helyiségekbe, ahova több napfényt szeretnénk beengedni, a panoráma miatt szeretnénk további üvegfelületeket vagy a helyhiány miatt amúgy sem tudnánk kinyitni. Bármilyen formájú ablakok legyártását vállaljuk. A mozgó alkatrészek teljes hiánya hosszabb és költségmentesebb felhasználást tesz lehetővé.

Műanyag ablakok több, mint 50 színben!

Magyarország legnépszerűbb műanyag ablaka a nyíló-bukó ablak. Ideális választás bármilyen helyiségben. Az 5-7 légkamrás ablak profilok és a több rétegű üvegezés kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal ruházák fel műanyag ablakainkat. Műanyag ablakaink minden esetben kiemelésgátlóval vannak szerelve a nagyobb biztonság érdekében. Nyíló-bukó műanyag ablakaink nem csak kiváló minőségűek, de remek ár / érték aránnyal is rendelkeznek. A beépített hibásműködés gátló megakadályozza a műanyag ablakot abban, hogy nyitáskor egyszerre nyíló és bukó állapotba kerüljön.

Műanyag ablak az Ön igényei szerint legyártva.

Műanyag ablakainkra 1 év garanciát és 4 év szavatosságot vállalunk. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. 36 év tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha Ön is szeretne tanácsot kérni szakemberünktől, kérem jöjjön el hozzánk a bemutatótermünkbe vagy hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat és szakemberünk minden kérdését örömmel megválaszolja. Ha ajánlatot szeretne kérni, akkor azt a ajanlatkeres@nyilaszaro-mester.hu email címünkre várjuk vagy IDE kattintva is megteheti.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy nyílászárót szeretne rendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 329 59 41 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!

Fix üvegezésű ablak

Műanyag ablak

Fix üvegezésű műanyag ablak

A műanyag ablakok közül a legegyszerűbb és egyben a legolcsóbb szerkezet a fix üvegezésű. Nincs ablakszárny, nincs vasalat és keskenyebb tokszerkezettel készül. A tokkeretbe közvetlenül van rögzítve az üvegezés. Ideális választás olyan helyiségekbe, ahova több napfényt szeretnénk beengedni, a panoráma miatt szeretnénk további üvegfelületeket vagy a helyhiány miatt amúgy sem tudnánk kinyitni. 

Fix üvegezésű ablak

Nyíló-bukó ablak

Műanyag ablak

Nyíló-bukó műanyag ablak

Magyarország legnépszerűbb műanyag ablaka a nyíló-bukó ablak. Ideális választás bármilyen helyiségben. Az 5-7 légkamrás ablak profilok és a több rétegű üvegezés kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal ruházzák fel műanyag ablakainkat. Műanyag ablakaink minden esetben kiemelésgátlóval vannak szerelve a nagyobb biztonság érdekében.

Nyíló-bukó ablak

Nyíló ablak

Műanyag ablak

Nyíló műanyag ablak

A nyíló ablak egy olyan ablakszerkezet, amiben a szárny rész csak egy irányban, oldalra nyitható. Ennél az ablak típusnál a buktatás nem lehetséges. Remek választás olyan helyzetekben, amikor úgy érezzük, hogy a buktatásra valamilyen okból nincs szükségünk és ennek költségét megspórolnánk. Többféle profilból és 50 db színből választhatja ki az Önnek legidálisabb változatot.

Nyíló ablak

Bukó ablak

Műanyag ablak

Bukó műanyag ablak

A bukó ablak egy olyan szerkezet, amiben a kilincs megfelelő irányú elforgatásával a szárny rész lefelé buktatható. Remek választás olyan élethelyzetekben, amikor úgy érezzük, hogy elegendő funkció ha csak buktatni tudjuk az ablakot és a nyitással járó költségeket megspórolnánk. Többféle ablakprofilból és 50 féle szín közül választhat.

Bukó ablak

Üvegfal

Térelválasztó

Üvegfal

Kiváló minőségű, rendkívül esztétikus és modern térelválasztó üvegfalakat kínálunk Pest megye egész területén. Az üvegfal alkalmazása megnyitja a teret, sokkal világosabbá és hangulatosabbá varázsolja a helyiséget. Remek választás lehet iskolák, hivatalok, éttermek, irodák, wellnes központokban, hotelekben, de akkár otthonra is.

Üvegfal

Miért minket válasszon?

 • 5-7 légkamrás ablakprofilok és több rétegű üvegezés.
 • Kiváló minőségű műanyag ablakok.
 • Remek hang-és hőszigetelési tulajdonságok.
 • 1 év garancia és 4 év szavatosság.
 • Többféle ablakprofil és 50 féle szín közül választhat.
 • 2-4 héten belül felszereljük ablakát.
 • Több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk.
 • Ingyenes kiszállás, felmérés és tanácsadás.
 • Íves és szögletes ablakok gyártását is vállaljuk.

Bemutatótermünk:

Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 106.-110.

Nyitvatartás: munkanapokon 8:00 - 16:00

Telefon: +36 (1) 203 60 90

Műanyag ablakcsere árak
Műanyag ablakcsere árak
Műanyag ablakcsere árak
Műanyag ablakcsere árak
Műanyag ablakcsere árak
Műanyag ablakcsere árak

Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Pest megye egész területén!

Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Kistarcsa, Érd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Budakalász, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Kőbánya, Újbuda, Hegyvidék, Zugló, Rákosmente, Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel, Budafok, Budatétény, Soroksár, Budakalász, Budakeszi, Csomád, Csömör, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Őrbottyán, Pomáz, Solymár, Szada, Szentendre, Sződliget, Üröm, Veresegyház, Budapest 1. kerület, Budapest 2. kerület, Budapest 3. kerület, Budapest 4. kerület, Budapest 5. kerület, Budapest 6. kerület, Budapest 7. kerület, Budapest 8. kerület, Budapest 9. kerület, Budapest 10. kerület, Budapest 11. kerület, Budapest 12. kerület, Budapest 13. kerület, Budapest 14. kerület, Budapest 15. kerület, Budapest 16. kerület, Budapest 17. kerület, Budapest 18. kerület, Budapest 19. kerület, Budapest 20. kerület, Budapest 21. kerület, Budapest 22. kerület, Budapest 23. kerület.

Vissza
Azonnali hívás +36 (20) 329 59 41