Új klímát keres?
Itt megtalálja!

Legolcsóbb műanyag ablak

 1. Budapesti ablakos
 2. Legolcsóbb műanyag ablak
Legolcsóbb műanyag ablak

Legolcsóbb műanyag ablak?

Melyik a legolcsóbb műanyag ablak? Számos tényezőtől függ egy műanyag ablak ára. Például, hogy milyen ablakprofillal készül, hány rétegű az üvegezés, milyen színű, hova építjük be, funkciója (fix, nyíló, bukó, nyíló-bukó). A műanyag ablak legnagyobb előnye éppen az ára. Ez a legolcsóbb megoldás jelenleg ha az ember nyílászáró cserében gondolkodik. Mi azt javasoljuk, hogy ne önmagában az árat, hanem sokkal inkább az ár / minőséget vegye figyelembe.

Prémium minőségű ablakprofilok

Ablakot nem cserélünk gyakran, ilyenkor érdemes olyan nyílászárót választani, amely strapabíró, kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik és még esztétikus a megjelenése is. Hiszen sokáig fogjuk nézni ha jó minőségű ablakot vásárlunk. Ráadásul ez egy megtérülő befektetés, hiszen az ablak ára hamar megtérül a fűtés számla csökkenésével. Mi úgy gondoljuk, hogy a legolcsóbb műanyag ablak az, amely strapabíró, hosszan megőrzi színét, jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik és könnyű a használata. Mi pont ilyen műanyag ablakok gyártásával foglalkozzunk.

Műanyag ablakok több, mint 50 színben!

Szakembereink készséggel és több, mint 20 éves tapasztalattal állnak az Ön rendelkezésére. Jöjjön be a bemutató termünkbe és minden kérdését örömmel megválaszoljuk.

Műanyag ablak az Ön igényei szerint legyártva.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy nyílászárót szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 329 59 41 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!

Fix üvegezésű ablak

Műanyag ablak

Fix üvegezésű műanyag ablak

A műanyag ablakok közül a legegyszerűbb és egyben a legolcsóbb szerkezet a fix üvegezésű. Nincs ablak szárny, nincs vasalat és keskenyebb tokszerkezettel készül. A tokkeretbe közvetlenül van rögzítve az üvegezés. Ideális választás olyan helyiségekbe, ahova több napfényt szeretnénk beengedni, a panoráma miatt szeretnénk további üvegfelületeket vagy a helyhiány miatt amúgy sem tudnánk kinyitni. 

Fix üvegezésű ablak

Nyíló-bukó ablak

Műanyag ablak

Nyíló-bukó műanyag ablak

Magyarország legnépszerűbb műanyag ablaka a nyíló-bukó ablak. Ideális választás bármilyen helyiségben. Az 5-7 légkamrás ablak profilok és a több rétegű üvegezés kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal ruházák fel műanyag ablakainkat. Műanyag ablakaink minden esetben kiemelésgátlóval vannak szerelve a nagyobb biztonság érdekében.

Nyíló-bukó ablak

Nyíló ablak

Műanyag ablak

Nyíló műanyag ablak

A nyíló ablak egy olyan ablakszerkezet, amiben a szárny rész csak egy irányban, oldalra nyitható. Ennél az ablak típusnál a buktatás nem lehetséges. Remek választás olyan helyzetekben, amikor úgy érezzük, hogy a buktatásra valamilyen okból nincs szükségünk és ennek költségét megspórolnánk. Többféle profilból és 50 db színből választhatja ki az Önnek legidálisabb változatot.

Nyíló ablak

Bukó ablak

Műanyag ablak

Bukó műanyag ablak

A bukó ablak egy olyan szerkezet, amiben a kilincs megfelelő irányű elforgatásával a szárny rész lefelé buktatható. Remek választás olyan élethelyzetekben, amikor úgy érezzük, hogy elegendő funkció ha csak buktatni tudjuk az ablakot és a nyitással járó költségeket megspórolnánk. Többféle ablakprobilból és 50 féle szín közül választhat.

Bukó ablak

Üvegfal

Térelválasztó

Üvegfal

Kiváló minőségű, rendkívül esztétikus és modern térelválasztó üvegfalakat kínálunk Pest megye egész területén. Az üvegfal alkalmazása megnyitja a teret, sokkal világosabbá és hangulatosabbá varázsolja a helyiséget. Remek választás lehet iskolák, hivatalok, éttermek, irodák, wellnes központokban, hotelekben, de akkár otthonra is.

Üvegfal

Miért minket válasszon?

 • 5-7 légkamrás ablakprofilok és több rétegű üvegezés.
 • Kiváló minőségű műanyag ablakok.
 • Remek hang-és hőszigetelési tulajdonságok.
 • 1 év garancia és 4 év szavatosság.
 • Többféle ablakprofil és 50 féle szín közül választhat.
 • 2-4 héten belül felszereljük ablakát.
 • Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött.
 • Ingyenes kiszállás, felmérés és tanácsadás.
 • Íves és szögletes ablakok gyártását is vállaljuk.

Bemutatótermünk:

Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 106.-110.

Nyitvatartás: munkanapokon 8:00 - 16:00

Telefon: +36 (1) 203 60 90

Azonnali hívás +36 (20) 329 59 41